Over Klimaat@home

Klimaat@home ontwikkelt met vaste partners zeer energiezuinige woningen en woonwijken desgewenst met financiering en instandhouding. Voor de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame woningen werkt Klimaat@home samen met vaste partners. Het doel van de samenwerking is de realisatie van comfortabele woningen met de best mogelijke energieprestatie waarbij de partijen dezelfde missie delen als het gaat om duurzaamheid en het ontzorgen van klanten en eindgebruikers.

Klimaat@home staat voor:

• kwaliteit, transparantie, duurzaamheid en continuïteit voor ontwikkelaars, woningcorporaties, eigenaren en huurders.

• het verduurzamen en het leveren van comfort van de energievoorziening in de woningbouw.

• brede interpretatie van ‘duurzaam’: duurzaam op het gebied van energie, maar ook in termen van betrouwbaarheid en economie: betaalbaar en financierbaar.

Met Klimaat@home zijn de leveranciers in de volledige keten van PV-panelen, WTW ventilatie, vloerverwarming en warmtepompen nauw gaan samenwerken om tijdens het hele traject van concept tot en met beheer de klant te ontzorgen. In de volledige looptijd van het project is er één aanspreekpunt. Deze intensieve samenwerking in de keten ontzorgt in het ontwikkelen en beheren van duurzame projecten.