Tweede leven voor woonpark BAT Zevenaar

Op het voormalige British American Tobacco (BAT) terrein in Zevenaar verrijst een nieuwe woonwijk met een moderne, industriële en monumentale sfeer: Woonpark BAT. De eerste fase telt 95 grondgebonden woningen, waarvan een klein deel bestaat uit huurwoningen en het grootste deel bestaat uit koopwoningen. Natuurlijk zijn de woningen volledig gasloos.

Advies, levering en installatie

Met een bronwarmtepomp, ventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen worden de woningen op een duurzame manier voorzien van energie. Klimaat@home heeft advies uitgebracht en vervolgens de zonnepanelen, warmtepomp en ventilatie geleverd en geïnstalleerd.

Comfortabel huis

Elke verduurzamingsstap is van belang. Bij BAT Zevenaar merk je aan alles dat verduurzaming hoog in het vaandel staat. De woningen zijn goed geïsoleerd, voorzien van laag temperatuur vloerverwarming/koeling, na-regeling per ruimte, balansventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen. De zonnepanelen leveren een groot deel van het extra elektraverbruik. Resultaat is een comfortabel huis met lage vaste lasten. De wens van iedere consument.

Meer voordelen

De gekozen oplossing is niet alleen duurzaam en comfortabel, er zijn meer voordelen. Zo zijn de woningen dag en nacht aangenaam warm in de winter, koeler in de zomer, hebben ze een betere luchtkwaliteit en is er meer ruimte in de woningen, omdat radiatoren ontbreken.

Bekijk Woonpark BAT