Klimaat@home

Unieke samenwerking in de bouwketen

Klimaat@home levert een totaalconcept voor het realiseren van duurzame woninginstallaties. Met vaste partners in de volledige keten van PV-panelen, WTW ventilatie, vloerverwarming en warmtepompen staan wij garant voor vakkundige ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame installaties. Het liefst zijn we al vroeg betrokken in het proces, zodat we samen een maximaal langetermijneffect kunnen nastreven. Klimaat@home is dus écht samen in klimaat.

Eén aanspreekpunt

Door de intensieve samenwerking tussen de partners ontzorgt Klimaat@home de opdrachtgever volledig. We zijn tijdens het hele project het aanspreekpunt dat verantwoordelijk is voor alle energie- en comfortinstallaties. Dat scheelt veel tijd en afstemming.

Ondersteuning & financiering

Ons team ondersteunt bouwers, ontwikkelaars en woningcorporaties met specialistische kennis van techniek, wet- en regelgeving en administratieve processen. Klimaat@home biedt daarmee een hoogwaardig concept inclusief de mogelijkheid om duurzame installaties te financieren.

Totaaloplossingen per type nieuwbouw

Laagbouw woningen

Hoek- en tussenwoningen, 2-1 kap woning en vrijstaande woningen

Bron
Grondgebonden of lucht/water

Appartementen

Appartementen klein en groot gestapeld

Bron
Grondgebonden individueel/collectief

Appartementen + commercieel vastgoed

Appartementen in combinatie met commercieel vastgoed (e.g. retail)

Bron
Grondgebonden individueel/collectief


Heldere rolverdeling

In de samenwerking neemt Klimaat@home de conceptontwikkeling en financiering voor zijn rekening. Remeha engineert het klimaatsysteem en verzorgt de levering en installatie van de bronnen, de warmtepompen en de vloerverwarming. Brink is verantwoordelijk voor levering en installatie van de ventilatie en Geotherm levert en installeert de zonnepanelen.

Als de opdrachtgever het concept volledig wil outsourcen dan is Klimaat@home binnen dit consortium verantwoordelijk voor de maandelijkse afrekening, het beheer en de eerstelijns service, maar ook voor 10 of 25 jaar instandhouding van de installaties.

Klimaat@home kan het concept voor praktisch elk type nieuwbouw leveren; laagbouw, gestapelde woningen en gebouwen waarin utiliteit en wonen samenkomen.

Weten wat Klimaat@home voor jouw project kan betekenen? Neem contact met ons op.

Daarom Klimaat@home

  • Ontzorgen
  • Financiering
  • Full-service

Klimaat@home bestaat uit

Financiering, beheer en instandhouding
Duurzame warmte- en warm wateroplossingen
Excellente lucht en
binnenklimaat
Zonne-energie voor de woningbouw