Klimaat@home

Unieke samenwerking in de bouwketen

Klimaat@home levert een totaalconcept voor het realiseren van duurzame woninginstallaties. Met vaste partners staat Klimaat@home garant voor vakkundige ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame installaties. Klimaat@home ontzorgt bouwers, ontwikkelaars en woningcorporaties met specialistische kennis van techniek, wet- en regelgeving en administratieve processen. Klimaat@home biedt daarmee een hoogwaardig concept inclusief de mogelijkheid om duurzame installaties te financieren.

Met Klimaat@home zijn de leveranciers in de volledige keten van PV-panelen, WTW ventilatie, vloerverwarming en warmtepompen nauw gaan samenwerken om tijdens het hele traject van concept tot en met beheer de klant te ontzorgen. In de volledige looptijd van het project is er één aanspreekpunt. Deze intensieve samenwerking in de keten ontzorgt in het ontwikkelen en beheren van duurzame projecten.

TOTAALOPLOSSINGEN PER TYPE NIEUWBOUW

Laagbouw woningen

Hoek- en tussenwoningen, 2-1 kap woning en vrijstaande woningen

Bron
Grondgebonden of lucht/water


Appartementen

Appartementen klein en groot gestapeld

Bron
Grondgebonden individueel/collectief


Appartementen + commercieel vastgoed

Appartementen in combinatie met commercieel vastgoed (e.g. retail)

Bron
Grondgebonden individueel/collectief


Heldere rolverdeling

In de samenwerking neemt Klimaat@home de conceptontwikkeling en financiering voor zijn rekening. Remeha engineert het klimaatsysteem en verzorgt de levering en installatie van de bronnen, de warmtepompen en de vloerverwarming. Brink is verantwoordelijk voor levering en installatie van de ventilatie en Geotherm levert en installeert de zonnepanelen.

Als de opdrachtgever het concept volledig wil outsourcen dan is Klimaat@home binnen dit consortium verantwoordelijk voor de maandelijkse afrekening, het beheer en de eerstelijns service, maar ook voor 10 of 25 jaar instandhouding van de installaties.

Klimaat@home kan het concept voor praktisch elk type nieuwbouw leveren; laagbouw, gestapelde woningen en gebouwen waarin utiliteit en wonen samenkomen.