5 partners één doel

Klimaat@home is een totaaloplossing voor de verduurzaming van de totale energievoorziening in de woning, zonder dat de eindgebruiker daarin hoeft te investeren. Het concept ontzorgt bouwers, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties die in hun projecten aan eisen als NOM, BENG, EPV en energieneutraal moeten voldoen. Om dit doel te verwezenlijken hebben vijf sterke partners hun krachten gebundeld.

Geotherm

Zonne-energie voor de woningbouw
Geotherm is al sinds 1997 gespecialiseerd in WKO-technieken voor utiliteit en zonne- energie voor de woningbouw. Zij zijn met hun ervaring al jarenlang een gewaardeerd partner in de energiebranche.

Brink Climate Systems

Excellente lucht en binnenklimaat
Brink Climate Systems levert innovatieve oplossingen voor excellente lucht en een comfortabel binnenklimaat. Brink Climate Systems is gespecialiseerd in ventilatie en luchtverwarming van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud.

Remeha

Duurzame warmte- en warm wateroplossingen

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor een energiezuinig binnenklimaat: warmte en warm water, voor zowel woningen als utiliteit. Remeha ontwikkelt en produceert warmtepompen sinds 1995. Remeha levert verticale bronsystemen, vloerverwarming, regelingen en monitoring. De systemen zijn geschikt voor bestaande bouw als nieuwbouw.

ENTRAS

Verduurzaming van vastgoed met waarborg

ENTRAS is ontstaan uit de overtuiging dat iedereen zou moeten bijdragen aan duurzaamheid. Om deze transitie te realiseren combineert ENTRAS projectontwikkeling, waarin zij garanties geven, met organisatie van de exploitatie, waarin zij deze garanties borgen. Hiervoor hanteren zij een geheel eigen aanpak van verduurzaming van vastgoed.

Klimaat@home

Financiering, beheer en instandhouding
Klimaat@home ontzorgt bouwers, ontwikkelaars en woningcorporaties met specialistische kennis van techniek, wet- en regelgeving en administratieve processen inclusief de mogelijkheid om duurzame installaties te financieren.