Provada 2021 – Terugblik

26 t/m 28 oktober 2021 – RAI Amsterdam

Het waren drie fantastische dagen!

Klimaat@home nam voor het eerst deel aan Provada, dé vastgoedbeurs van Nederland. Terugblikkend kunnen we concluderen dat het een groot succes was. Met het overkoepelende thema Dare to dream in ons achterhoofd durven we te zeggen dat we ervan overtuigd zijn dat we bijdragen aan de realisatie van de dromen van onze relaties.

In het zonnetje

Tijdens Provada hebben we onszelf laten zien. Iedereen binnen de vastgoedwereld heeft kennis kunnen maken met onze services, producten, ideeën, filosofie en werkwijze. In een inspirerende omgeving hebben we veel nieuwe mensen ontmoet en contacten met bekenden verder geïntensiveerd: bestaande relaties zoals Hoorne Vastgoed, Solidiam, Ooms, Heembouw en Heddes hebben we in het zonnetje gezet.

Bestaande samenwerking, nieuw project

Provada kent natuurlijk verschillende hoogtepunten. Eén ervan willen we kort toelichten. Het was heel bijzonder dat we tijdens de beurs een overeenkomst met Ooms Bouw & Ontwikkeling konden tekenen. Op donderdag verwelkomden we hen op onze stand en tekenden we voor een nieuwe samenwerking: het prachtige project Bloecwere in Bangert en Oostpolder! Ook daar verrijken we de woningen met duurzame installaties waarmee we de toekomstige bewoners van wooncomfort verzekeren.

“Extra bijzonder was dat we tijdens de beurs
een samenwerkingsovereenkomst konden tekenen
met Ooms Bouw & Ontwikkeling”

Van compliment tot DJ

Misschien heb je onze stand in levende lijve gezien en anders zie je op de foto’s wel hoe indrukwekkend onze stand was. Niet alleen gaf de stand alle gelegenheid om kennis te delen, het was ook een gastvrije stand. Vandaar dat we heel veel bezoekers mochten verwelkomen. En we ontvingen hen met:

  • Complimentenmeisjes die bezoekers verrasten met geschreven complimenten
  • Een chef die zorgde voor fantastische hapjes en gerechtjes
  • Een DJ die live optrad tijdens happy hour

Provada smaakt naar meer

Al met al is onze eerste keer Provada bijzonder goed bevallen. Het waren drie fantastische dagen. Wat ons betreft blijft het hier niet bij. Om te beginnen hopen we dat de beurs het startsein is voor een vruchtbare en langdurige samenwerking en mooie projecten.