Provada 2022

KLIMAAT@HOME STAAT OOK DIT JAAR WEER OP PROVADA.
KOM LANGS BIJ ONZE STAND!

Na een succesvolle eerste deelname vorig jaar staat Klimaat@home ook dit jaar weer op de grootste vastgoedbeurs van Nederland; Provada. Gedurende 3 dagen komen ruim 25.000 vastgoedprofessionals samen voor kennisdeling, inspiratie en om te netwerken.

Het rendement van Klimaat@home

Het thema van dit jaar: “ACT NOW for a better tomorrow” sluit perfect aan bij de visie van Klimaat@home. Verduurzaming van woningbouw is een onderwerp waar wij al jaren aan werken en een belangrijke factor in al onze projecten. Maar er valt nog veel te winnen binnen de vastgoedsector. Daarom delen we tijdens de beurs graag onze ideeën, filosofie en werkwijze met de bezoekers om zo niet alleen ons eigen concept aan te scherpen op de wensen die leven bij onze klanten, maar ook om te laten zien waar onze kracht ligt, wat onze toegevoegde waarde is voor projecten.

Leer ook het totaalconcept van Klimaat@home kennen: vereenvoudiging van het proces, meerdere partijen onder één dak en altijd één contactpersoon.
Meer over Klimaat@Home

We verwelkomen je graag op onze stand

We staan op de Provada om ons concept te laten zien en de projecten die we zoal oppakken, maar ook om ideeën en onze visie te delen, tot nieuwe inzichten te komen, geïnspireerd te raken én om anderen te inspireren om te verduurzamen. Samen kijken we graag wat Klimaat@home voor jouw doelen en ambities kan betekenen.

Laat je overtuigen door onze professionals. Drie dagen lang staan ze voor je klaar op stand 74 in hal 12. Iedereen is welkom. Je kunt zo binnenlopen, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken met één van onze specialisten. Tijdens de beursdagen is er ook ruimte voor informele zaken als een hapje en een drankje en ontspanning.

Nu al een afspraak inplannen?

Stuur dan een mail naar: evenementen@klimaatathome.nl

Koop je tickets

Provada is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Maak kennis met Klimaat@home en technologische innovaties en inspiratie voor de vastgoedsector. Daar wil je bij zijn!