Provada 2022 – Terugblik

14 t/m 16 juni 2022 – RAI Amsterdam

Wederom een feest om aan deel te nemen!

Dit jaar stond Klimaat@home alweer voor de tweede keer als standhouder op de Provada; dé vastgoedbeurs van Nederland. Na het succes van vorig jaar waren we benieuwd wat de beurs ons dit jaar zou brengen.

3 warme, maar productieve dagen

De zon scheen onvermoeibaar tijdens de 3 beursdagen, maar dat weerhield de bezoekers er niet van om zich toch naar de Provada te begeven. Sterker nog; de beurs trok dit jaar meer bezoekers dan de vorige editie. Onder het genot van diverse luxe hapjes en heerlijk koude drankjes hebben we veel zinvolle gesprekken gevoerd. Over de uitgelichte mooie projecten en samenwerkingen waar we trots op zijn, over ons unieke concept en uiteraard onze toegevoegde waarde bij projecten.

We hebben veel voor ons onbekende spelers in de vastgoedwereld kennis laten maken met ons samenwerkingsconcept. Er zijn veel nieuwe contacten gelegd en de eerste afspraken om deze gesprekken voort te zetten zijn inmiddels al ingepland!

Bestaande samenwerkingen vieren

Onze  vaste relaties hadden van ons een uitnodiging ontvangen voor een ticket om ons te bezoeken tijdens de beurs. Zo varieerden de beursdagen met bezoeken van nieuwe en bekende relaties wat een fijne dynamiek opleverde. 

Met diverse relaties hebben we 2 avonden in wisselende samenstelling gedineerd in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Een comfortabele manier om ook onze relaties onderling met elkaar in contact te laten komen. Onder het genot van een luxe meergangendiner kwamen al snel boeiende gesprekken op gang.

Zien we je op Provada 2023?

Ook deze tweede deelname aan de beurs beviel weer bijzonder goed. Ook dan hopen we weer veel van onze bestaande relaties op onze stand te ontvangen. heeft u vragen naar aanleiding van de beurs of dit artikel? Neemt u dan gerust contact met ons op.