Bruisend wonen in hartje Zevenaar

Op de plek van het oude gemeentehuis in het centrum van Zevenaar, waar ooit burgemeester en wethouders zetelden, kunnen mensen straks luxe wonen. Rond een groene binnenplaats zijn inmiddels 18 verkoopappartementen en 2 penthouses met succes verkocht. Woningen die van alle gemakken zijn voorzien, met een binnenklimaat dat zomer en winter maximaal comfort biedt.

Vanaf de balkons van Het Oude Raadhuys, zoals het project heet, hebben bewoners een voortreffelijk uitzicht op het altijd levendige Raadhuisplein, het Freulebos of de binnentuin. Voor een geschikte parkeerplaats hoeft men nooit lang te zoeken; deze zitten namelijk onder het gebouw. Dankzij de duurzame, technische oplossingen, pv-panelen en goede isolatie heeft elke woning een perfect binnenklimaat en blijft de energierekening laag.

Een nieuw begin

Op de begane grond van Het Oude Raadhuys zitten commerciële ruimten, winkelruimten en een horecagelegenheid. Daarmee sluit het bouwwerk perfect aan bij de historie en functie van het originele en altijd aangename Raadhuisplein. Het gebouw maakt het levendige hart van de binnenstad nog bruisender. Een bezoek aan de bakker, supermarkt, restaurant, weekmarkt of sfeervolle cafés is voor bewoners nooit ver weg. Dit alles, in combinatie met het enorme comfort en de zorgeloze staat van de techniek in deze moderne woningen, maken van Het Oude Raadhuys een heerlijke woon- en leefomgeving voor de bewoners.