Klimaat@home op Provada. Ben jij er ook?

Provada is het grootste vastgoedplatform van Nederland voor de publieke en private sector. Elk jaar komen in Amsterdam RAI meer dan 25.000 vastgoedprofessionals samen om kennis op te doen, ideeën uit te wisselen, geïnspireerd te worden en om te netwerken. Klimaat@home presenteert zich voor het eerst op deze vakbeurs.

Ervaar de toegevoegde waarde van Klimaat@home

Het overkoepelende thema dit jaar is Dare to dream. Dat staat voor hoop en inspiratie. Hoop op betere tijden en inspiratie voor toekomst. Er is veel te winnen voor de vastgoedsector en wij kunnen daar aan bijdragen. Tijdens Provada kan iedereen binnen de vastgoedwereld kennismaken met onze services, producten, ideeën, filosofie en werkwijze. Wij laten zien waar onze kracht ligt, wat onze toegevoegde waarde is voor je projecten. Je leert het totaalconcept van Klimaat@home kennen: vereenvoudiging van het proces, meerdere partijen onder één dak en altijd één contactpersoon.
Meer over Klimaat@home >

Welkom op onze stand

Ervaar wat het rendement van Klimaat@home voor jouw doelen en ambities betekent. Laat je overtuigen door onze professionals. Drie dagen lang staan ze voor je klaar op stand 74 in hal 12. Iedereen is welkom. Je kunt zo binnenlopen, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken met één van onze specialisten. Tijdens de beursdagen is er ook ruimte voor informele zaken als een hapje en een drankje en ontspanning.

Nu al een afspraak inplannen?
Stuur dan een mail naar: evenementen@klimaat@home.nl

Koop je tickets

Provada is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Maak kennis met Klimaat@home en technologische innovaties en inspiratie voor de vastgoedsector. Daar wil je bij zijn!

Uiteraard gelden de actuele coronamaatregelen ook tijdens Provada